Over Cycling Service

In het hart van de koers

Race organizations, riders, teams, federations, media – all of them make use of services and products of Cycling Service. Our company functions as a professional intermediary towards bringing about fruitful collaboration and partnerships in the world of bicycle racing, no matter where in the world. Our mediation, counsel, support, and online software all create a climate of top-level sports professionalism in which all parties, each with its own background and goals, can achieve optimal results.

Voor Criteriums

Zeker na afloop van de Tour de France staan er heel wat ingetekend op de kalender: criteriums. Cycling Service bemiddelt tussen de organisaties en renners en probeert de absolute smaakmakers aan de startlijn te krijgen. In de wielerwereld is er geen bemiddelingskantoor dat de markt zo goed kent als wij. Cycling Service is marktleider en brengt de absolute vedetten met de klassementstruien uit de grote ronden naar de criteriums. Onze mensen zijn ervaren, beschikken over een enorm netwerk en adviseren in de aan te trekken renners. Met onze marktkennis voelen we feilloos aan of voorstellen al dan niet aantrekkelijk zijn voor organisaties. Cycling Service stelt de contracten op, regelt dat de toegezegde gelden bij de renners komen en stemt bovendien de wederzijdse wensen af. Zo genieten de gecontracteerde renners van een zorgeloos, prettig verblijf en heeft u als criteriumorganisator enthousiaste ambassadeurs van de regionale wielerronde in uw midden.
Cycling Service is thuis in de wereld van criteriums en staat bekend als internationaal marktleider in de bemiddeling tussen wielrenners en wedstrijdorganisaties. Voor veel renners zijn we het bekende voorportaal dat toegang biedt tot de criteriums. Sinds jaar en dag zorgen we ervoor dat het zowel organisaties als wielrenners vooraf, ter plaatse en na afloop aan niets ontbreekt. Cycling Service neemt daarbij de praktische en administratieve zorgen volledig uit handen. In Cyclotivity, ons digitale programma, zijn alle gemaakte afspraken en contracten eenvoudig terug te vinden. Ons bureau is steeds het ontzorgende en gewaardeerde verlengstuk van veel wielrenners.